שלום
אני קצת חדש בנושא... אשמח לעזרה מכם.
אני בע gv800 ואני מנסה להתחבר מרחוק... וללא הצלחה.
אפשר לקבל איזשהו מדריך לגבי כל מה שקשור להפניית פורטים וכו...?
תודה רבה ושבוע טוב
| צפיה מרחוקמנהל: ATCCTV Support
4 הודעות • עמוד 1 מתוך 1
צפיה מרחוקשלום
אני קצת חדש בנושא... אשמח לעזרה מכם. אני בע gv800 ואני מנסה להתחבר מרחוק... וללא הצלחה. אפשר לקבל איזשהו מדריך לגבי כל מה שקשור להפניית פורטים וכו...? תודה רבה ושבוע טוב
Re: צפיה מרחוקאם אתה מדבר על צפייה מרחוק באמצעות דפדפן האינטרנט.
ראשית עליך להפעיל את שרת WebCam בתוכנה הראשית. הפורטים הדרושים לצורך צפייה מרחוק הינם. 80, אחרת בעת חיבור מרחוק אתה תופנה לממשק ההתחברות לראוטר. 3550 4550 5550 במידה ואתה עושה שימוש גם בהעברת שמע יש להפנות את פורט 6550. בגדול תוכל למצוא הסברים מפורטים יותר בדיונים שהיו כאן בפורום. במידה ותיתקל בקושי נשמח לעזור.
Re: צפיה מרחוקממש ממש תודה...
כמה שאלות קטנות אם אפשר... עבור כל הפורטים שרשמת אני אמור לבצע להם העברת פורטים בממשק הראוטר? אם כן עבור איזה פרוטוקול אני מפנה את הפורטים? עבור איזה איי פי אני מפה? באתרים שאני מקבל בהם את כתובת האיי פיי שלי זה מספיק טוב? מעבר לכך... אני חייב לעשות כתובת איי פיי קבועה? שוב תודה...
Re: צפיה מרחוקנתחיל מהסוף.
בכדי להתחבר למצלמות אתה צריך כתובת IP קבועה או לחילופין להשתמש בכתובת DDNS. עיין במדריכים כיצד לעקוף את כתובת ה-IP הקבועה באמצעות שרתי DDNS. את הפורטים אתה צריך להפנות לכתובת IP הפנימית של מחשב המצלמות. כתובת IP זו גם מומלצת שתהא קבועה ע"י הגדרת כתובת IP סטטית דרך הראוטר. אתה לא מפנה את הפורטים עבור כתובת ה-IP שאתה מקבל מספק האינטרנט, אלא לכתובת ה-IP הפנימית שמתקבלת מהראוטר. הפרוטוקול הדרוש הוא TCP.
4 הודעות • עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 0 אורחים |