פורסם: חמישי מאי 22, 2008 9:15 pm נושא ההודעה: עזרה
שלום רב חברה הבקש עזרה בכרטיס של geovision האם הכרטיס חייב להיות מותקן על מחשב עם ציפסט של אינטל או שאני יכול להרכיב אותו על כול מחשב שאני רוצה ? ואם יש לכרטיס סוג חומרה שהוא חייב לעבוד איתו ? לדוגמא האם אני יכול להרכיב אותו עם מעבד של AMD . והאם אני יכול להתקין אותו במחשב שהכרטיס שלו אוןבורד או שאני חייב כרטיס מסך נוסף לדוגמא ATI תודה רבה
תשובות:
תחילה כל התשובה מתייחסת לכמות המצלמות במערכת.
יותר מצלמות = יותר פעולות, יותר חישובים, יותר צריכת משאבים.
מערכות geovision מסוגלות לעבוד עם כרטיס מסך מובנה. אם רוצים להוסיף כרטיס מסך (ומומלץ כאשר כמות המצלמות עולה מעל 4 מצלמות) מומלץ בכלל עבור כרטיסי DVR השונים לעבוד דווקא עם כרטיסי מסך של ATI.
לגבי שאר חומרת המחשב, אז ברור שאם עושים שימוש במעבדי כפול ליבה של אינטל אז לוח-האם חייב להיות מבוסס צ'יפסט אינטל (למרות שיהיו שיגידו כי זה עבוד גם עם MSI או אפילו VIA), למה לשלם יותר או להתמודד עם הבעיה אם אפשר למנוע אותה בכמה גרושים.
אם הכרטיס קיים כבר ואתה רק משדרג מחשב אז חשוב לדעת איזו גרסת תוכנה יש לך, גרסאות 8 ומעלה דורשות משאבים גדולים יותר מאשר גרסאות ישנות יותר, כך שזהו נתון שראוי לקחת בחשבון לגבי המעבד והצ'יפסט עליו יהיה מבוסס לוח האם.
בכל מקרה זכרונות, הייתי ממליץ בלא פחות מ-1GB זיכרון מהירות גבוהה ככל שניתן ברמת התקציב. _________________ מצלמות אבטחה מעגל סגור בלוג מצלמות אבטחה
052-6024447
אתה מוזמן לבדוק כאן קונפיגרוציות מחשב אשר עברו בהצלחה.
בהודעה יש קישור לרשימה שם מופיעות חומרות מחשב עם מעבד AMD.
בכל מקרה אתה גם מוזמן להגיב באותה הודעה ולציין במידה והמערכת עברה בהצלחה את קונפיגורציית המחשב שהרכבת. _________________ מצלמות אבטחה מעגל סגור בלוג מצלמות אבטחה
052-6024447
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה