הארכת כבל של מצלמות אבטחה

פורום זה נועד לספק תמיכה והמלצות עבור שימוש מערכות אבטחה, התאמת חומרת מחשבי אבטחה, ייעוץ בדבר ציוד הקפי עבור מערכות אבטחה.

הארכת כבל של מצלמות אבטחה

הודעהעל ידי ranko100 » ו' ינואר 23, 2009 1:27 pm

בעסק של חבר יש מחשב וכרטיס DVR של GV800 ,הוא כרגע רוצה להזיז תמחשב למקום אחר 15 מטר בערך,ויש בעיה קלה שצריך להאריך את הכבלים של המצלמות 14 מצלמות.
את השנאים נשאיר באותו מקום.

אני קצת מבין בתחום.ושאלתי היא:כדי להאריך את הכבל של כול מצלמה פשוט אני ישים על הכבל שמגיע למחשב (במיקום הישן)חיבור מופה BNC נקבה-נקבה,ואז בכבל של ה15 מטר שאני מכין אני ישים בכול צד חיבור BNC זכר (לחיצה).?

ויש בעיה עם כבל מסוג RG59?,וכמה סוגים של כבל RG59 יש.?

פשוט אמרו לי שקיים כבל RG59 עם מתח פינמי,עכשיו השאלה היא מתח פנימי שהולך למצלמות או מתח בכבל אנטנה עצמו.

ואני ישמח עם תוכלו לעזור לי בחנות שיכולה לספק לי את מבוקשי במחיר טוב,אני גר בחולון.

ואני צריך 210 מטר כבל RG59 ועוד 30 מחברי BNC לחיצה,ועוד מופות BNC נקבה 14.

תודה רבה לכול העוזרים.
ranko100
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם

הודעהעל ידי ATCCTV Support » א' ינואר 25, 2009 8:46 am

במרחקים של 15 מטר לא צריכה להיות בעיה עם כבל RG59 רק שבאופן אישי אני לא אוהב את הריבוי חיבורים, דבר שבעתיד יכול ליצור מעט בעיות.
כמה סוגי כבל RG59 יש?
יש לא מעט, כאלו עם רמות סיכוך שונות, עובי גיד מרכזי, סוגי הסיכוך (אלומניום, נחושת-עדיף), משולבי מתח, כבלים לבנים לרוב מיועדים לתנאי פנים וכבלים שחורים המיועדים לתנאי חוץ.

כבל הכולל מתח בסה"כ מגיע כשני כבלים מחוברים, אחד הוידיאו (RG59) והשני מכיל את שני גידי המתח.
מצלמות אבטחה
מעגל סגור
מאמרים בנושא מצלמות אבטחה
ייעוץ והמלצות לפני רכישת מוצרים 052-6024447
סמל אישי של המשתמש
ATCCTV Support
מנהל הפורום
מנהל הפורום

חזור אל חומרה וציוד אבטחה

• נושאים קשורים
    תגובות
    צפיות