משתמש חדש

כאן תוכלו להגיב ולשאול שאלות אודות תקלות בעיות שקיימות בפורום על-מנת שנוכל לתקן אותן. לדוגמה : בעיות הרשמה, שגיאות בדפים, לינקים שבורים ועוד...

המנהלים: ATCCTV Support, AtCcTv

משתמש חדש

הודעהעל ידי simptome » ג' אוגוסט 04, 2009 10:35 am

שלום לכולם
simptome
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל

Re: משתמש חדש

הודעהעל ידי אטיאס גבי » ו' אפריל 22, 2011 12:18 pm

מחפש עזרה ברשותי כרגע 3 מצלמות הבטחה חדשות אשר נרכשו בחול . המצלמות נוסו בבית בחבור לראוטר ופעלו כראוי אבל אני מעונין להפעילן ללא חוט המצלמות אלחוטיות לי ברור שאפשר להפעילן בכל מקום בביתי אין לי בעיה אם יש משהוא שיודע לפתוח את הפורטים הנדרשים ושלשם על כך סוג המצלמה 02 ipcam מס הפלאפון 0544492520 תודה וחג שמח
אטיאס גבי

הסתר אפשרויות תגובה  [הסתר] פרסם תגובה

דף עזרה Advanced BBCode Box 3 (גם ABBC3)   מוחק טקסט שנבחר העתק טקסט שנבחר הדבק טקסט שהועתק מסיר את כל התגים מהטקסט שנבחר רשימה רשימה מסודרת רשימת פריטים קו חוצץ מודגש נטוי קו תחתון קו חוצה כתב עילי כתב תחתי טקסט מיושר לשתי הצדדים טקסט מיושר לשמאל טקסט ממורכז לאמצע טקסט מיושר לימין טקסט לא רציף יוצר מרחק שוליים רגיל כיוון טקסט משמאל לימין כיוון טקסט מימין לשמאל טקסט מתגלגל מלמטה ללמעלה טקסט מתגלגל מלמעלה ללמטה טקסט עובר משמאל לימין טקסט עובר מימין לשמאל קוד ספוילר

הזן את הקוד בדיוק כפי שהוא מופיע. כל האותיות הן אותיות גדולות, הספרה אפס לא מופיעה.

חזור אל תמיכה לפורומים

• נושאים קשורים
    תגובות
    צפיות
    הודעה אחרונה
  • משתמש חדש
    על ידי yossida2 » ש' נובמבר 10, 2007 4:25 pm
    0 תגובות
    1080 צפיות
    הודעה אחרונה על ידי yossida2 צפה בהודעה האחרונה
    ש' נובמבר 10, 2007 4:25 pm

מי מחובר