שלום ,
איזה כרטיס מסך צריך שהיה ניתן להוציא את המקסימום מה הכרטיס הזה ??
האם כרטיס מסך משפיע במשהו בהקלטה בצפייה ?
כיום יש geforce 7300
אשמח אם תוכלו לענות לי תודה
| כרטיס מסך
7 הודעות • עמוד 1 מתוך 1
כרטיס מסךשלום ,
איזה כרטיס מסך צריך שהיה ניתן להוציא את המקסימום מה הכרטיס הזה ?? האם כרטיס מסך משפיע במשהו בהקלטה בצפייה ? כיום יש geforce 7300 אשמח אם תוכלו לענות לי תודה
Re: כרטיס מסךכרטיסי מסך תוצרת ATI מסדרת FireGL יעשו עבודה טובה יותר.
שים לב לכמות הזיכרון המלצה שלי לפחות 256MB. כמה מצלמות אתה צפוי לחבר?
Re: כרטיס מסך2 מקסימום
ובפרטי המתאם כתוב לי 512 מגה זיכרון מה נותן אבל כרטיס מסך חזק יותר ? במה הוא משפר לי את איכות התמונה מה? את האפשרות להפעיל את האופציה directrew מה נותן בעצם כרטיס מסך חזק יותר תודה
Re: כרטיס מסךמה נותן לי כרטיס מסך חזק יותר רוצה להבין עם כדי האם מה שיש לא מספיק ?
וחייב חזק אם כן מה זה משפר לי תודה!!!
Re: כרטיס מסךכרטיס מסך חזק מאפשר ביצועים עבור התצוגה טובים יותר.
כרטיסי DVR עובדים טוב יותר (עניין של ניסיון בלבד) עם כרטיסי מסך מבוססים ATI. למעשה הניסיון גם לימד שלוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה סיפק תוצאות טובות אף יותר מכרטיסי מסך מבוססים nVidia.
Re: כרטיס מסךאוקיי תודה רבה
אז צריך כרטיס ati וזה יתן ביצועים טובים יותר וישפר אפילו כן !! האם צריך להיות משהו מיוחד בכרטיס הati ? מאיזה מחיר הם נחשבים טובים שמתאימים ? לdvr ? תודה נ.ב די חשוב האם הfiregl זה כרטיס גרפי בכלל? (מה קשור כרטיס גרפי לי לdvr ? ) כרטיסים מסוג זה מאוד יקרים לא ? כי זה כרטיס גרפי בכלל ? ! האם זה מה שישפר את כרטיס הdvr האם כרטיס fx quadro זה בסדר או לא כדי זה של nvidia ? אשמח לקבל תשובה על השאלות תודה
Re: כרטיס מסךשלום חשוב שמתי fx 1500
ועדיין לא ניתן להפעיל את האפוציה direct raw וזה כרטיס חזק ה fx 1500 איזה סוג כרטיס מסך צריך שזה כן יעבוד ?! והאם האפשרות הזאת שהיא עובדת זה טוב ? מה צריך לעשות תודה נ.ב ניתן לראות שבנושא שפתחת מחשבים שעברו בהצלחה השתמשו שמה עם כרטיס fx 5200 שהוא נחשב חלש מאוד מאוד לאומת fx 1500 למה זה אז ? מה עדיף כרטיס מסך agp? לא מבין לא אין שינוי תודה
7 הודעות • עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים |