יש הצלחה גדולה אבל לא מספיק ...
עבדתי עם DynDNS במקום NO-IP ועכשיו אני מגיע מהעבודה למצלמה בבית. עושה Log-In למערכת של המצלמה אבל במקום לקבל תמונה מקבל את ההודעה הבאה: IPCAM: Fail to connect to device : Illegal params
יש רעיונות?
![]() | קישור מצלמת IP ברשת ביתית לכתובת ב-NO-IPמנהל: ATCCTV Support
22 הודעות • עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: קישור מצלמת IP ברשת ביתית לכתובת ב-NO-IPיש הצלחה גדולה אבל לא מספיק ...
עבדתי עם DynDNS במקום NO-IP ועכשיו אני מגיע מהעבודה למצלמה בבית. עושה Log-In למערכת של המצלמה אבל במקום לקבל תמונה מקבל את ההודעה הבאה: IPCAM: Fail to connect to device : Illegal params יש רעיונות?
Re: קישור מצלמת IP ברשת ביתית לכתובת ב-NO-IPבאיזה דפדפן אתה גולש מהעבודה?
אם אתה גולש דרך IE, התקנת את פקד האקטיב-איקס?
Re: קישור מצלמת IP ברשת ביתית לכתובת ב-NO-IPניסיתי גם IE וגם כרום.
בהתחברות ראשונה עם IE, לאחר ה Log-in הוא לא העלה בכלל את החלון ואכן ביקש להתקין את את פקד האקטיב-איקס ועשיתי זאת. עכשיו זה מעלה את החלון אבל לא מציג את התמונה. בכרום אני מגיע לאותו מצב כמו IE אבל ללא הודעת השגיאה.
Re: קישור מצלמת IP ברשת ביתית לכתובת ב-NO-IPמעבר לפורט 80 בדקת שהפורטים שמופיעים בממשק הגדרות המצלמה גם מופנים בראוטר לטובת כתובת ה-IP הפנימית של המצלמה?
יכול להיות שגרסת החומרה שלך במצלמה ישנה ועדכון ה-FIRMWARE יפתור את הבעיה, אבל מאחר ואתה לא בטוח שמדובר במצלמת FOSCAM זה יכול להיות בעייתי. בכל מקרה אם בכל זאת אתה רוצה לנסות וכמובן שהאחריות היא עליך. מכאן ניתן להוריד בהתאם לדגם של המצלמה שלך. http://foscam.us/tools-support.html
Re: קישור מצלמת IP ברשת ביתית לכתובת ב-NO-IPפעלתי לפי ההסברים של המצלמה ובצעתי הפניה בראוטר רק לפורט שהגדרתי למצלמה (8100), אתה חושב שצריך גם להפנות את 80?
לפי מה שאני מבין (וזה לא הרבה ) אם הייתה בעיה בהפניית הפורטים, לא הייתי מגיע בכלל למצלמה לא?אני לא בטוח למה אתה מתכוון ב "פורטים שמופיעים בממשק הגדרות המצלמה". לא נראה לי שאסתכן בעדכון ה-FIRMWARE היות וכרגע אני משתשמ בה ע"י שליחת מייל עם תמונות כאשר יש זיהוי תנועה.
Re: קישור מצלמת IP ברשת ביתית לכתובת ב-NO-IPצר לי אין לי כ"כ ניסיון מול המוצר, אבל נראה שישנה בעיית התנגשות, אולי קשורה גם למערכת ההפעלה.
מאחר ומדובר במצלמה בודדת, אני יכול להמליץ לך על תוכנה הנקראת webcamXP נסה אותה ותראה אם הצפייה ניתנת בכל זאת מרחוק.
Re: קישור מצלמת IP ברשת ביתית לכתובת ב-NO-IPלא עזר, גם אם התוכנה אין תמונה
![]()
22 הודעות • עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים |